Otvaranje nove sezone u beogradskom klubu Terassa

Glavni događaj u gradu dešava se ovog petka, 29. maja na Kalemegdanu. Sa sloganom F*** the weather, who needs sunshine!?, beogradski klub Terassa počinje novu sezonu u petak, 29. maja.


klub Terassa Beograd (4)

Organizatori se uspešno suočavaju sa izazovom koji je pred njima: Nadmašiti prošlogodišnju spektakularnu žurku otvaranja! Očekuje se veliki broj beogradskih klabera, kao i veliki broj poznatih lica, prelepih devojaka i Beograđana koji znaju kako da se zabave.

Nova sezona znači sledeće: svakog dana možete da uživate u prelepom pogledu i savršenom ambijentu za odmor preko dana. Uveče se naoružajte dobrim raspoloženjem, jer je nadaleko poznato da su najbolje žurke upravo na ovom mestu!

Ukoliko i dalje postoji neko ko nije čuo za “Terassu”, ovo je odlično mesto za opuštanje sa prijateljima preko dana, sa pogledom na reku u prijatnom ambijentu.  Otvorena je pre dve godine na Kalemegdanu, sa savršenim pogledom na kule! Uveče se ovo mesto pretvara u vrhunski noćni klub na otvorenom, koje privlači sve veći broj stranaca koji su u potrazi sa dobrim provodom.

Ne dozvolite da vam prepričavaju, doživite sami! Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u svom delu raja na Kalemegdanu. Deep, Funky & Disco House, Progressive House, Mash Up…odlični DJ-evi, prelepe devojke, veliki izbor pića i žurka do 4h nakon ponoći. Terassa je mesto koje su mnoge poznate ličnosti izabrale za dobar provod. Sportisti, manekeni, pevači i brojne druge poznate ličnosti redovni su gosti ovog lokala. Vidimo se!

klub Terassa Beograd